Søger I en samarbejdspartner?

Kontakt

Zealand Care A/S
Ved Faurgården 5C
4300 Holbæk

Kommerciel chef B2B

Kenneth Nybjerg
TLF: +45 30 73 89 67
kny@zealandcare.dk

Kenneth NybjergSkal vi desinficere og vaske jeres legetøj?

Ønsker du og dine kollegaer i stedet bruge tiden sammen med børnene? Vi hjælper gerne. 

Vi afhenter legetøjet når institutionen er lukket. Vi desinficerer og vasker i løbet af natten og legetøjet står klar igen inden I åbner.

Fra de ældste til de yngste

I Zealand Care arbejder vi med desinfektion og vask og logistik af hjælpemidler til vores ældre medborgere – for eksempel senge og rollatorer – for kommuner i hele landet. 

Da regeringen åbnede muligheden for, at de mindste kunne starte i institutionerne igen, blev det meldt ud, at alt legetøj i institutionerne skulle rengøres og afsprittes 2 gang dagligt. På vores daglige morgenmøder kom idéen om, at vi da også kan vaske ”hjælpemidler” (legetøj) til de yngste, når vi dagligt hjælper de ældste.

Hurtigt blev der testet en vask af kollegers børns legetøj, og særlige bure til desinfektion/vask i maskinen blev anskaffet. Konklusionen var hurtigt klar – vi kan naturligvis desinficere og vaske legetøj på samme måde som hjælpemidler.

Skal vi også desinficere og vaske jeres legetøj?

Vi samarbejder allerede nu med Holbæk kommune og vasker for deres institutioner. Ring til Kenneth Nybjerg på telefon 30 73 89 67 og for mere information og en uforpligtende dialog om mulighederne.