02 februar 2018
Åbning af Seniorland.dk i Odense

22 januar 2018
Seniorland åbner stor butik i Odense

31 oktober 2017
Zealand Care og Decon-X siger tak for samarbejdet

09 maj 2017
Zealand Care genvinder driften af hjælpemiddeldepot i Aarhus Kommune

04 april 2017
Med hjulet kommer oplevelser

10 januar 2017
Zealand Care overtager driften af hjælpemidler i Greve Kommune

16 november 2016
Zealand Care flytter hovedkontor

26 oktober 2016
Et tilbageblik på PL i Rio

30 august 2016
Zealand Care vinder udbud i Halsnæs Kommune

17 august 2016
Går eliteidræt og velfærdsteknologi hånd i hånd?

14 juni 2016
Robotterne kommer – yderligere to robotter i stald hos Zealand Care

07 juni 2016
Zealand Care byder tre nye kollegaer velkommen

02 juni 2016
Zealand Care siger goddag til to nye robotter

19 maj 2016
Zealand Care og Blue Ocean Robotics i nyt samarbejde

10 maj 2016
Zealand Care og Gribskov Kommune forlænger samarbejdet

29 marts 2016
Zealand Care og Deconx indgår nyt samarbejde

15 januar 2016
Seniorland fordobler salgsstyrken

27 november 2015
Ny direktør i Zealand Care

04 september 2015
Mød os på TWIC

22 august 2015
Team Tvilling tester Seniorlands Minibil

03 maj 2015
Ny hjemmeside

Få vores nyheder på mail
Zealand Care siger goddag til to nye robotter
02 juni 2016

Zealand Care siger goddag til to nye robotter


Pressemeddelelse

I maj måned kunne Zealand Care og Blue Ocean Robotics offentliggøre et samarbejde, der gør Zealand Care til salgspartner i Danmark på sundheds- og velfærdsområdet. Nu sætter de to virksomheder navn på de første nye robotter, som skal sparke gang i samarbejdet for alvor.

Da Zealand Care og Blue Ocean Robotics i maj måned offentliggjorde deres nye samarbejde, var det samtidig markeringen af, at Zealand Care har store ambitioner om at være Danmarks førende distributør af sundheds- og velfærdsteknologi til den danske sundheds- og velfærdsbranche.  Det nye samarbejde med Blue Ocean Robotics betyder, at Zealand Care fremover har distributørrettighederne til robotterne Mir100, der understøtter en AGV-løsning (Automated Guided Vehicle) og RA660 NAVI.

MiR100 understøtter en AGV-løsning og er rettet mod at løse mindre transportopgaver og som kan sikre øget effektivitet inden for disse. Samtidig kræves det ikke, at der laves strukturelle ændringer i bygningen, ledninger i gulvet eller censorer i loftet. Derfor er den også relativ enkel at gå til og komme i gang med.

RA660 NAVI er en robot designet til at vaske større arealer, eksempelvis gange og produktionshaller, eller andre steder, hvor der er behov for hyppig rengøring.  Dermed løser robotten store og tunge vaskeopgaver og frigiver ressourcer til, at personale kan varetage andre opgaver.

Adm. direktør hos Zealand Care, Jacob Hansen glæder sig over at kunne byde de to nye robotter velkommen i Zealand Care:

- At vi nu kan offentliggøre de to første robotter er en meget stor glæde for mig, og jeg synes, at det med al tydelighed understreger vores ambition om at være Danmarks førende distributør af sundheds- og velfærdsteknologi. Fra vores mange snakke med kunder og andre interessenter i markedet ved vi, at der er en stor efterspørgsel på denne type produkter, som kan være med til at effektivisere en lang række processer ude hos kommunerne og regionerne. Nu venter en opgave med at få robotterne ud, hvor de kan gøre gavn og gøre hverdagen lettere.
Den ser vi meget frem til.
 

Vice President of Business Development hos Blue Ocean Robotics, Casper M. Craggs, ser store muligheder i samarbejdet for både Zealand Care og deres kunder:

- Vi er meget glade for samarbejdet med Zealand Care. Markedet for AGV-robotter er stærkt voksende og robotten hjælper en bred skare af kunder til optimering af deres logistiske forhold. Gulvvaskerobotten, RA660 Navi har netop vundet Innovation Award 2016 ved ISSA Interclean i Amsterdam, og det er der en god grund til. Vi taler om en særdeles god løsning, der gør Zealand Cares kunder i stand til at fokusere på mere værdiskabende opgaver, hvilket er fordelagtigt for både kunder og Zealand Care. 

Læs mere om AGV-løsningen MiR100 her 

Læs mere om RA660 NAVI her

Om Blue Ocean Robotics
Blue Ocean Robotics ApS, grundlagt 2013 i Odense, er en førende leverandør af nye, spirende robotløsninger til sundhed, uddannelse, produktion og andre markeder. Virksomheden designer, udvikler og introducerer nye generationer af robotløsninger og services til at skabe øget livskvalitet, bedre arbejdsmiljø og højere produktivitet. Læs mere om Blue Ocean Robotics her

 

Yderligere information, kontakt venligst

Jacob Hansen, adm. direktør, Zealand Care A/S

Mobil: +45 40 20 91 30

E-mail: jah@zealandcare.dk