02 februar 2018
Åbning af Seniorland.dk i Odense

22 januar 2018
Seniorland åbner stor butik i Odense

31 oktober 2017
Zealand Care og Decon-X siger tak for samarbejdet

09 maj 2017
Zealand Care genvinder driften af hjælpemiddeldepot i Aarhus Kommune

04 april 2017
Med hjulet kommer oplevelser

10 januar 2017
Zealand Care overtager driften af hjælpemidler i Greve Kommune

16 november 2016
Zealand Care flytter hovedkontor

26 oktober 2016
Et tilbageblik på PL i Rio

30 august 2016
Zealand Care vinder udbud i Halsnæs Kommune

17 august 2016
Går eliteidræt og velfærdsteknologi hånd i hånd?

14 juni 2016
Robotterne kommer – yderligere to robotter i stald hos Zealand Care

07 juni 2016
Zealand Care byder tre nye kollegaer velkommen

02 juni 2016
Zealand Care siger goddag til to nye robotter

19 maj 2016
Zealand Care og Blue Ocean Robotics i nyt samarbejde

10 maj 2016
Zealand Care og Gribskov Kommune forlænger samarbejdet

29 marts 2016
Zealand Care og Deconx indgår nyt samarbejde

15 januar 2016
Seniorland fordobler salgsstyrken

27 november 2015
Ny direktør i Zealand Care

04 september 2015
Mød os på TWIC

22 august 2015
Team Tvilling tester Seniorlands Minibil

03 maj 2015
Ny hjemmeside

Få vores nyheder på mail
Zealand Care og Blue Ocean Robotics i nyt samarbejde
19 maj 2016

Zealand Care og Blue Ocean Robotics i nyt samarbejde


Pressemeddelelse

Zealand Care og Blue Ocean Robotics, ledende leverandør af nye robotløsninger, har indgået en aftale om et nyt partnerskab, som gør Zealand Care til ny salgspartner i Danmark.

Den nye aftale mellem Zealand Care og Blue Ocean Robotics betyder, at Zealand Care fremover kan tilbyde en lang række robotløsninger til sundheds- og velfærdsmarkedet i Danmark. Adm. direktør hos Zealand Care, Jacob Hansen, lægger da heller ikke skjul på sin begejstring over den nye aftale, som han ser et stort potentiale i:

For Zealand Care er partnerskabet med Blue Ocean Robotics et kæmpe skridt i den rigtige retning i forhold til vores ambition om at være Danmarks førende distributør af sundhed- og velfærdsteknologi. Blue Ocean Robotics har en lang række meget spændende robotter i deres portefølje, som vi nu får mulighed for at udbrede til det danske sundheds- og velfærdsmarked. Det er min klare overbevisning, at vi med disse løsninger kan være med til at imødekomme en lang række behov i kommuner og regioner landet over.

Med offentliggørelsen af partnerskabet med Blue Ocean Robotics fylder Zealand Care nu yderligere sundheds- og velfærdsteknologiske produkter på den hastigt voksende produktportefølje.  Adm. direktør Jacob Hansen glæder sig over, at man nu kan tilbyde kunderne en mere komplet løsning:

Vi har nu så mange spændende produkter på hylderne, at Zealand Care nu kan tilbyde en komplet pakke til vores kunder og det giver os en langt bedre mulighed for ikke bare at være en servicevirksomhed inden for drift af hjælpemidler, men også være en decideret rådgiver og sparringspartner for vores kunder. Det har hele tiden været vores ambition, og det glæder mig, at vi nu er klar til at indfri denne. Fremtiden tegner spændende.

Med Blue Ocean Robotics’ portefølje på mere end 15 robotløsninger til alt fra rehabilitering, logistik, telepresence, rengøring og desinficering, bliver Zealand Care klædt godt på som førende leverandør af sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger i Danmark. Claus Risager, Co-CEO for Blue Ocean Robotics, er glad for samarbejdet med Zealand Care:

Automatisering på sundheds- og velfærdsområdet er af høj betydning for Blue Ocean Robotics, da implementering i en tydelig grad positivt kan mærkes. Zealand Care har oparbejdet en høj grad af ekspertise i at finde de helt rigtige løsninger og implementere disse effektivt hos deres kunder. Med Danmark som foregangsland på netop sundheds- og velfærdsområdet, vil Zealand Care kunne tage en vigtig rolle i at vise best practice.

 

Om Blue Ocean Robotics
Blue Ocean Robotics investerer ressourcer og kapital i den eksponentielt voksende robot industri gennem en særligt udvalgt portefølje af robotteknologiske projekter. Vi inkuberer projekter hvor vi udvikler automatiserede løsninger, kommercialisere og introducerer dem til markedet. Når timingen er helt rigtig så sælges-, licenseres- eller udskilles IPR, robotter og relaterede aktiver til nye datterselskaber, selvstændige startups eller til eksisterende virksomheder på markedet. Efter succesfuldt salg, licens udbudsrunde eller spin-out forbliver Blue Ocean Robotics i en position som tæt strategisk partner i markedsføring, salg og udvikling af den næste generation af robotter. blue-ocean-robotics.com

Yderligere information, kontakt venligst

Jacob Hansen, adm. direktør, Zealand Care A/S

Mobil: +45 40 20 91 30

E-mail: jah@zealandcare.dk