02 februar 2018
Åbning af Seniorland.dk i Odense

22 januar 2018
Seniorland åbner stor butik i Odense

31 oktober 2017
Zealand Care og Decon-X siger tak for samarbejdet

09 maj 2017
Zealand Care genvinder driften af hjælpemiddeldepot i Aarhus Kommune

04 april 2017
Med hjulet kommer oplevelser

10 januar 2017
Zealand Care overtager driften af hjælpemidler i Greve Kommune

16 november 2016
Zealand Care flytter hovedkontor

26 oktober 2016
Et tilbageblik på PL i Rio

30 august 2016
Zealand Care vinder udbud i Halsnæs Kommune

17 august 2016
Går eliteidræt og velfærdsteknologi hånd i hånd?

14 juni 2016
Robotterne kommer – yderligere to robotter i stald hos Zealand Care

07 juni 2016
Zealand Care byder tre nye kollegaer velkommen

02 juni 2016
Zealand Care siger goddag til to nye robotter

19 maj 2016
Zealand Care og Blue Ocean Robotics i nyt samarbejde

10 maj 2016
Zealand Care og Gribskov Kommune forlænger samarbejdet

29 marts 2016
Zealand Care og Deconx indgår nyt samarbejde

15 januar 2016
Seniorland fordobler salgsstyrken

27 november 2015
Ny direktør i Zealand Care

04 september 2015
Mød os på TWIC

22 august 2015
Team Tvilling tester Seniorlands Minibil

03 maj 2015
Ny hjemmeside

Få vores nyheder på mail
Robotterne kommer – yderligere to robotter i stald hos Zealand Care
14 juni 2016

Robotterne kommer – yderligere to robotter i stald hos Zealand Care


Pressemeddelelse

For et par uger siden var det goddag til de første to robotter fra Blue Ocean Robotics til Zealand Care. Nu fortsætter opbygningen af Zealand Cares robotportefølje. Yderligere to robotter er nu blevet offentliggjort i samarbejdet mellem Zealand Care og Blue Ocean Robotics.

Zealand Care og Blue Ocean Robotics fortsætter udviklingen af deres samarbejde. Det betyder, at Blue Ocean Robotics nu sender yderligere to robotter i retning af Zealand Care. Denne gang gælder det telepresence robotterne VGo og Beam+.  Robotterne gør det via videokommunikation og mobilitet muligt for personale at være to steder på én gang og det kan dermed betyde øget effektivitet og bedre udnyttelse af ressourcer på eksempelvis hospitaler, sygehuse og plejecentre. Med tilføjelsen af yderligere to robotter ryger Zealand Cares robotportefølje fra Blue Ocean Robotics op på i alt fire. Derudover råder Zealand Care over distributørrettighederne til en række andre sundhed- og velfærdsteknologiske løsninger. 

Gennem de sidste par måneder har Zealand Care oprustet kraftigt på distributørsiden, ligesom der for nyligt er ansat tre nye Key Account Managers, som skal sikre, at de mange nye produkter kommer ud til kommuner, regioner og patienter i Danmark.

Jacob Hansen, adm. direktør hos Zealand Care, glæder sig over de positive vinde, der blæser over virksomheden: 

- Jeg føler snart, at jeg gentager mig selv lidt, når jeg udtaler mig om nye aftaler, vi har indgået. Men det er selvfølgelig ment i en positiv forstand, for det underbygger vores ambition om at være den førende distributør af sundhed- og velfærdsteknologi i Danmark. Med vores to nye telepresence robotter i sortimentet, er jeg overbevist om, at vi taler til et meget specifikt behov hos vores kunder, hvor netop kunsten at være to steder på én gang ofte er en ønskværdig kompetence. Den kan vi nu imødekomme.

Med de mange nye produkter i sortimentet ligger der en opgave forude og venter i forhold til at få produkterne ud til kunderne, fortæller Jacob Hansen: 

For os er en offensiv strategi ift. distributøraftaler et helt bevidst valg, og vi er bestemt ikke færdige endnu. Opgaven for os nu og her er at få vores mange nye produkter ud på markedet, og det er også derfor, vi netop har ansat tre nye medarbejdere, som skal hjælpe os med dette. Vi kan efterhånden tilbyde løsninger til vores kunder, som dækker et vældig bredt behov på markedet, og det stiller os helt klart stærkere som virksomhed, når vi skal præsentere os selv over for eksisterende og nye kunder.

 At robotterne gør en forskel, er der ingen tvivl om, fortæller Peter Juhl Voldsgaard, Business Developer og område specialist hos Blue Ocean Robotics:  

- Beam Smart Presence System og VGo er i den grad med til at gøre en forskel for effektivitet og livskvaliteten på landets velfærds- og sundhedsinstitutioner. Eksemplerne fra Faxe og Århus Kommune viser, at både patient, personale, pårørende og behandlere får stor glæde af teknologien. Ensomhed blandt ældre bliver afhjulpet da pårørende og besøgsvenner nemt kan beame ind, eksempelvis hjemme fra sofaen. Personalet har mulighed for at etablere en tættere dialog med pårørende. Behandlere kan optimere tiden brugt til runder og bevare den samme grad af nærvær.

Om Blue Ocean Robotics

Blue Ocean Robotics ApS, grundlagt 2013 i Odense, er en førende leverandør af nye, spirende robotløsninger til sundhed, uddannelse, produktion og andre markeder. Virksomheden designer, udvikler og introducerer nye generationer af robotløsninger og services til at skabe øget livskvalitet, bedre arbejdsmiljø og højere produktivitet. Læs mere om Blue Ocean Robotics her

Yderligere information, kontakt venligst

Jacob Hansen, adm. direktør, Zealand Care A/S

Mobil: +45 40 20 91 30

E-mail: jah@zealandcare.dk