Privat salg Privat salg
El-scootere, Minibiler og el-kørestole

Kontakt

Zealand Care A/S
Ved Faurgården 5C
4300 Holbæk

Kundeservice


TLF: 70272924
seniorland@kundeservice.dkEl-scootere til et hvert behov - 10 års erfaring

Seniorland er eneforhandler af mærket Shoprider® i Danmark.

undefined

Shoprider_el-scooter 

Stort udvalg af certificerede el-scootere fra Shoprider®

Samarbejdet med Shoprider® gør, at vi i dag har et stort udvalg af el-scootere, el-kørestole og reservedele, som passer til alle behov. Pt. har vi 11 forskellige modeller samt Minibiler og elektriske kørestole fra Shoprider® på det danske marked. Et sortiment sortimentet der kan udvides, såfremt efterspørgslen er til stede.

El-scootere leveres til vores centrallager på Fyn, hvor uddannede teknikere klargør el-scooterne.  Herfra sendes el-scooterne videre ud til vores servicecentre og salgs- og servicebiler, som kører over hele landet.

Alle Shoprider® el-scootere og Minibiler har følgende certificeringer:

EC EN 12485 / ISO 9001 / ISO 13485 / ISO 14001.

Pride® el-scootere

Hos Seniorland kan du også finde et stort udvalg af el-scootere fra det anerkendte amerikanske mærke, Pride®.

 

Gratis og uforpligtende fremvisninger af el-scootere hjemme hos dig selv

At vælge en ny el-scooter kan være et svært valg, for hvad er det egentlig lige, man har brug for. Skal den have tre hjul, fire hjul, skal den være stor eller lille og hvor langt skal den kunne køre på en opladning. Beslutningerne er mange og udvalgtet er stort. Det er ikke let.

For at gøre valget lidt nemmere for dig, så tilbyder vi en gratis og helt uforpligtende prøvekørsel af din nye el-scooter - hjemme hos dig.

Vi sender derfor en af vores salgs- og serviceteknikere hjem til dig på din privat adresse, så du i ro og mag kan prøvekøre lige præcis den scooter, du har lyst til. Når du prøvekører el-scooteren i dine daglige omgivelser bliver det lettere for dig at finde lige præcis den el-scooter, som passer til dine behov. Vores salgs- og serviceknikere har en bred viden om alle vores el-scootere og er gode til at hjælpe med at finde det helt rigtige valg til dit behov.

Fremvisningen er gratis og helt uforpligtende og vi kommer hjem til dig, når det passer dig bedst.

Det eneste du skal gøre er at kontakte Seniorland på tlf 70 27 29 24 eller på kundeservice@seniorland.dk
Du kan også bestille en fremvisning på seniorland.dk/gratis-fremvisning og, så kontakter vi dig og aftaler en tid.

Uddannet personale og stor fleksibilitet

Alle vores servicecentre har ansat teknikere, som dagligt klargør, vedligeholder og reparerer el-scootere. Vores chauffører har ligeledes et stort kendskab til el-scooterne, så de kan instruere offentlige institutioner og borgere i håndteringen af en el-scooter.

Vores geografiske fleksibilitet gør, at borgerne i dag ikke behøver komme forbi deres nærmeste servicecenter for at få repareret deres el-scooter, men at vi i stedet kører ud til dem på deres bopæl. Vi tilbyder ligeledes, ved køb af el-scooter, et serviceabonnement med årligt scootertjek udført på borgerens hjemmeadresse.

Se vores scooterkatalog her

Se vores udvalg på Seniorland.dk her