Sundhed og velfærdsteknologi Sundhed og velfærdsteknologi
Samarbejde med Zealand Care
Decon-X
- Referencer - Deconx
- Dokumentation mv.
- Presseomtale
- Decon-X cases
Blue Ocean Robotics
Søger I en samarbejdspartner?

Kontakt

Zealand Care A/S
Selandia Park 1
4100 Ringsted

Salg

Karsten Hansen
TLF: +45 30 73 89 70
kha@zealandcare.dk

Karsten HansenNyheder

29 marts 2016
Zealand Care og Deconx indgår nyt samarbejde
Zealand Care og norske Deconx, firmaet bag den succesfulde desinficeringsmaskine DX1, der fjerner 99,9999% af bakterierne i et rum, indgår nyt samarbejde. Zealand Care bliver dermed eneforhandler af maskinen i Danmark til sundhed- og velfærdsmarkedet. Målet for de to virksomheder er ganske klart: Det danske marked skal erobres.
Læs mere >>

Verdens mest avancerede desinficeringsteknologi

Det norske firma Decon-X står bag udviklingen af verdens mest avancerede desinficeringsteknologi. Decon-X desinficeringsmaskine, DX1, dræber 99,9999% af alle sygdomsfremkaldende mikroorganismer, bakterier som MRSA, ESBL og VRE samt vira som NORO-virus. Både privat- og fællesrum kan behandles med DX1 uden at inventar skal flyttes.

Decon-X sikrer et sundere indeklima ved at formindske risiko for smitte og herigennem begrænse smitte i sundhedssektoren, på områder hvor mere traditionelle desinficerings- og vaskeløsninger har sine begrænsninger.

Decon-X tilbyder markedets bedste desinfektionsløsning og er det oplagte valg til eksempelvis sygehuse, plejehjem, plejecentre, plejeboliger, hjælpemiddeldepoter, ambulancer mv., der ønsker at forbedre miljøet for både brugere og borgere/patienter.

Fokus på brugervenlighed og arbejdsmiljø

DX1 er yderst brugervenlig og enkel at bruge og fungerer ved, at maskinen stilles i det berørte lokale hvorefter DX1 fylder lokalet med tør tåge. Blandingen består af en opløsning af hydrogenperoxid (5%) (H2O2), pga. DX1 højteknologiske dyse kommer tørtågen ind alle steder, hvor ilt også kan komme til. Dette gør desinficerings processen særdeles effektiv. Da der under desinficeringsprocessen ikke dannes fugt, er det ikke nødvendigt at fjerne inventar eller elektroniske apparater fra rummet inden brug af DX1.

Maskinen er automatiseret og styrer således selv desinfektionsprocessen og giver besked, når den er færdig. Decon-X maskinen har som den eneste på markedet indbygget sensorer., som konstant måler konstant mængden af hydrogenperoxid i luften. Derfor kan man være helt sikker på, at al smitte er væk, når rummet igen tages i brug. Og man er sikker på, at personalet ikke på noget tidspunkt udsættes for skadelige mængder.    

Den benytter almindelig strøm fra en stikkontakt og kan dække et område på 200 m3 af gangen.

Kontakt Zealand Care for en uforpligtende snak om jeres behov og udfordringer