Service Service
Rengøring af hjælpemidler
Servicecentre

Kontakt

Zealand Care A/S
Ved Faurgården 5C
4300 HolbækNyheder

10 januar 2017
Zealand Care overtager driften af hjælpemidler i Greve Kommune
Zealand Care skal fremover stå for driften af hjælpemiddeldepotet i Greve Kommune. Det står klart, efter at Zealand Care vandt det udbud der blev sendt ud tidligere på året. Dermed udskiftes den tidligere samarbejdspartner, Falck Hjælpemidler.
Læs mere >>

Service

Vi varetager hjælpemiddelhåndteringen for en bred vifte af offentlige kunder

I dag varetager vi hjælpemiddelhåndteringen for en bred vifte af offentlige kunder og er repræsenteret med servicecentre over det meste af Danmark.

Der er mange faktorer i spil, når hjælpemidler skal flyttes rundt mellem borgere i en kommune, hospital og patient eller plejehjem og beboer fx:

Det er derfor en tidskrævende og ofte stor logistisk opgave at håndtere de tusindvis af hjælpemidler, der hver dag flyttes. Hos Zealand Care har vi 20 års erfaring med håndtering og servicering indenfor området og kombineret med den nødvendige ekspertise og det rette materiel, kan vi løfte opgaven for jer. Vi tilpasser løsningerne, så de passer til netop jeres behov.

Fleksible løsninger tilpasset jeres behov

Zealand Care tilbyder i dag fleksible løsninger der er tilpasset kundens behov. Vi kan bl.a. tilbyde en lang række ydelser inden for drift af hjælpemiddeldepoter:

- Opmagasinering

- Vedligeholdelse og reparationer

- Vask

- Kørsel (Levering/afhentning)

- Indkøb mv.

Nedenstående film viser, hvordan vi arbejder og hvad vi kan hjælpe jer med 

 

Kontakt os allerede i dag og lad os få en uforpligtende snak om jeres behov.
Læs her om hvilke fordele I kan opnå ved at vælge Zealand Care